Pripreme za ljeto su u punom jeku. Želimo izgledati najbolje i mjesecima se pripremamo za plažu, vježbamo i pazimo na prehranu. Ali, što činimo za svoju kožu? Kako ćemo spriječiti isticanje nepravilnosti na potamnjeloj koži?

Jedna od najvećih prijetnji s kojom se suočavate nije samo sunce, već način na koji se ponašate na suncu. Primjerice, žmirite i škiljite na suncu i tako doprinosite stvaranju bora. Isto tako, koža na licu će potamniti, a upravo te bore će ostati bijele. Na ovaj način ćete dodatno naglasiti svaku nepravilnost na licu.

Stalnim aktiviranjem ovih mišića, koža brzo gubi elastičnost, pojavljuju se bore i izgledate starije. Koža oko očiju je tanja u usporedbi s drugim dijelovima tijela i jako brzo odaje vaše godine. Potamnjela koža dodatno naglašava svaku nepravilnost na licu. Dok je škiljenje prirodni odgovor na jaku svjetlost tijekom ljetnih mjeseci, možete izbjeći šarenilo na koži i utjecati na to da koža lica ravnomjerno potamni i ne odaje vaše godine.

Tretman za smanjenje i uklanjanje bora sprječava pokrete mišića koji dovode do stvaranja bora. Koristi se za vertikalne bore između obrva, bore na čelu i bore oko očiju. Lice će dobiti svježi izgled, koža će biti zaglađena, a bore manje primjetne. Mnoge žene ljeti nose laganiju šminku i zato je tretman za smanjenje i uklanjanje bora idealan prije ljeta. Naglasit ćete svoju prirodnu ljepotu, a koži podariti svježinu i mladolik izgled.

Ako imate 15 minuta vremena, svakako se odlučite za tretman za smanjenje i uklanjanje bora. U samo nekoliko minuta dobit ćete učinak koji će trajati mjesecima, pripremit ćete kožu za ravnomjerno tamnjenje i izgledat ćete mlađe i odmornije.